Solved

System Analyzer

  • 25 November 2019
  • 1 reply
  • 601 views

Badge

The system analyzer runs just fine and has check marks on everything up until the end. everything looks fine until it says there is something that needs my attention,and there are still check marks all across the board. I click the full report and it says “Not all analysis routines could be completed because SystemAnalyzer could not connect online.” I’m clearly online however,so I have no idea what it’s talking about.

icon

Best answer by TripleHelix 26 November 2019, 03:21

View original

1 reply

Userlevel 7
Badge +63

Hello @Drako2430 and Welcome to the Webroot Community!

 

In cases if there are communication issues it’s best to do a clean reinstall so please try that first.

 

Please follow the steps closely!
 

  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • Be sure you add your Keycode to your Online Console: Webroot SecureAnywhere Online Console
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Geek Squad Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode and DO NOT import any old settings as you can set it up as you like once it's done
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again

Please let us know if that resolves your issue?

Thanks,

Reply