Solved

Website safety results not showing again

  • 15 January 2021
  • 8 replies
  • 168 views

How can I fix it so that the website safety ratings show again in Chrome?

icon

Best answer by khumphrey 18 January 2021, 20:10

Sounds like your chrome plugin is not working properly. Please reach out to our support team for assistance: http://webroot.com/us/en/support/home-contact

View original

8 replies

Userlevel 7
Badge +17

Sounds like your chrome plugin is not working properly. Please reach out to our support team for assistance: http://webroot.com/us/en/support/home-contact

Thank you!

Userlevel 7
Badge +30

Can somebody share here what the fix for this is? I’m now seeing it on several client machines and just noticed it on mine as well. 

 

Regards

John H

Userlevel 7
Badge +17

@jhartnerd123 ,

Just reached out to our support team and the fix for this issue is a work in progress. There is a fix planned for release soon but they couldn’t give me an exact day. Should be sometime this week.

Userlevel 7
Badge +63

@jhartnerd123 ,

Just reached out to our support team and the fix for this issue is a work in progress. There is a fix planned for release soon but they couldn’t give me an exact day. Should be sometime this week.


Great after checking I’m seeing this issue with Firefox and Chrome but if I do a reboot of the system it starts to work again!

 

 

 

Yay, its back!

 

Thanks everyone.

Userlevel 7
Badge +63

Yay, its back!

 

Thanks everyone.


Hello @DebbiB 

 

Can you tell us what the fix was so others with the issue can do the same.

 

Thanks,

Yay, its back!

 

Thanks everyone.


Hello @DebbiB 

 

Can you tell us what the fix was so others with the issue can do the same.

 

Thanks,

 

It was a Webroot fix. I had contacted support and they said there should be a fix sometime this week, and it looks like its here. :slight_smile:

Reply