Solved

Really Long Full Scan

  • 18 July 2019
  • 2 replies
  • 180 views

Userlevel 1
Badge +4
I have had my webroot for a while and it used to take between 2 minutes and right at 3 to finish a Full Scan.

Since yesterday, it now takes between 11 - even once 20 minutes, and Im unsure why, I have had my computer checkout by Geek Squad, and it is clean by thier standards and they did a "Tune Up" but my webroot still is doing 11 - 15 minutes or more per scan.

It never catches anything when it scans, also it renews for me on the 16th of October thought I dont know if that matters.

The only other thing I can mention is, I make profiles and moved a lot of widgets and stuff saving and then moving them to a new image hosting site, but I did remove all of them and cleaned up as best as I could to my knowledge.
icon

Best answer by TripleHelix 18 July 2019, 17:00

Hello @Mako2900 and Welcome to the Webroot Community!

Yes there are issues on older systems so please see here for more info: https://community.webroot.com/tech-talk-7/slow-scans-339347

Thanks,
View original

2 replies

Userlevel 7
Badge +55
Hello @Mako2900 and Welcome to the Webroot Community!

Yes there are issues on older systems so please see here for more info: https://community.webroot.com/tech-talk-7/slow-scans-339347

Thanks,
Userlevel 1
Badge +4
Hello @Mako2900 and Welcome to the Webroot Community!

Yes there are issues on older systems so please see here for more info: https://community.webroot.com/tech-talk-7/slow-scans-339347

Thanks,

Okay, Ill check into this as it sounds very likely to be the same issue Im experiencing with my webroot on my old laptop.

Thank You for your quick Reply.

Reply