PC - Release Notes - Version 8.0.2.127


Userlevel 7
http://sw.nohold.net/Webroot/Images/wsa_title_image.png
Version 8.0.2.127 (Released March 27th, 2013)
Improved
  • Agent shutdown speed
  • Behavior logging in WIndows Event Logs
  • Identity Shield functionality on Windows Server 2008
  • Kernel keylogger protection
  • Migration process for Prevx users to SecureAnywhere
Added
  • A registry value of type DWORD named NoStatistics under HKCUSoftwareWRData which, when set to 1, disables the behavior statistics on the status screen
Fixed
  • An issue with changed settings and local database data on shutdown
  • Compatiblity with Jeeves GARP software
  • Identifying cloud managed configuration settings
Other
  • Minor UI changes
All Contents Copyright ©️ 2013

8 replies

Userlevel 7
Badge +55
Thanks Mike, Posted on some other Security Forums. ;)
 
Daniel
Userlevel 7
Thanks Mike for the update. Webroot needs to put some big warning in the program that it has updated because these updates are just too smooth and problem free! :D
 
Note: Just kidding about the warning. 😛
Userlevel 7
Looking good!  I have to get a new ISP though... I always am one of the last ones to get the updates!  
Userlevel 7
@ wrote:
Thanks Mike for the update. Webroot needs to put some big warning in the program that it has updated because these updates are just too smooth and problem free! :D
 
Note: Just kidding about the warning. :p
:D  How have you been Dave? Glad to see you active and in good spirits!!!
Badge +3
Looks like the first character typed in Opera is being ignored (regression?) when Opera gains focus with Identity Control enabled. This was working fine prior to 127.  Thanks.
 
PS - Let me know if I need to post elsewhere.
 
Win8 x64 WSA-Complete
 
EDIT: Problem does not appear in Firefox...don't have Chrome installed.
Userlevel 7
@ wrote:
Looks like the first character typed in Opera is being ignored (regression?) when Opera gains focus with Identity Control enabled. This was working fine prior to 127.  Thanks.
 
PS - Let me know if I need to post elsewhere.
 
Win8 x64 WSA-Complete
 
EDIT: Problem does not appear in Firefox...don't have Chrome installed.
If I correctly recall, the problem was related to specific language keyboards (French, Belgian etc.) and users on Wilders have reported this issues as resolved. So if you have these issues back, please open a support ticket and work with support to address your issues.
Badge +3
EDIT: OK...after further investigation...restarting opera seems to have resolved the issue.  Thanks for the help!  
Userlevel 2
New version is running fine both at Home and at Work.
 
Cheers!

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings