News

Welcome to the new Webroot Community!



Show first post

70 replies

Userlevel 7
Badge +23
Just in case that wasn't a joke, here's an article about it. 😨

https://www.theverge.com/2018/12/10/18134541/google-plus-privacy-api-data-leak-developers
Userlevel 6
Badge +17
NicCrockett wrote:

Just in case that wasn't a joke, here's an article about it. 😨


https://www.theverge.com/2018/12/10/18134541/google-plus-privacy-api-data-leak-developers


Thanks. But I was talking about Webroot Community vs Webroot Luminaries site. But thanks for the article on Google+
Userlevel 7
Badge +23
Another issue I've found is a complete disconnect of my new profile from the threads that I was attached to previously. Threads I started or even replied to, I'm no longer subscribed too. I'll admit, I wasn't the most active user, but I was connected to some threads. A few of which were important to know if anyone responded. Since I am no longer subscribed to them, I will never receive any notification when someone posts a reply. I have resubscribed to a few that I could find, but I don't know all that I was attached to over the last 4 years. Can this be fixed?
Userlevel 6
Badge +17
I Agree with Nic, I wondered why things got so quiet. I guess that is the price of new.
Badge
it wasn't only the money. But the lack of security because of a technical mistake. I guess i have to save up for a new card? This isn't the first time i'VE had this problem.
Um, is there a way to fix broken Community links (2 years ago) for example:
https://community.webroot.com/webroot-secureanywhere-antivirus-12/question-about-heuristics-275763#post275766
Userlevel 7
Badge +33
bjm_ wrote:

Um, is there a way to fix broken Community links (2 years ago) for example:
https://community.webroot.com/webroot-secureanywhere-antivirus-12/question-about-heuristics-275763#post275766


Seems to be working ok for myself, maybe I'm missing something.
Userlevel 7
Badge +23
bjm_ wrote:

Um, is there a way to fix broken Community links (2 years ago) for example:
https://community.webroot.com/webroot-secureanywhere-antivirus-12/question-about-heuristics-275763#post275766



I haven't had an issue with older links. They appear to be redirecting to the new version of the page. However, there does seem to be a disconnect with querystrings after the main id of the post. @LLiddell, I believe @bjm_ is referring to the links in the post. For example, the first link in the post is:

https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Should-Default-User-Settings-include-Warn-not-Enable-Max/m-p/269643/highlight/true#M27761

It doesn't properly work, it redirects to the main page of the community. However, if you remove the extra part of the URL after the id, it works. For example:

https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Should-Default-User-Settings-include-Warn-not-Enable-Max/m-p/269643
Userlevel 7
All 3 links in Sherry's post (2 years ago) bring me back to the Community "Home Page"

https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Should-Default-User-Settings-include-Warn-not-Enable-Max/m-p/269643/highlight/true#M27761

https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/question-concerning-heuristic-settings
/m-p/185984/highlight/true#M13093

https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Internet/What-do-the-heuristics-options-in-my-Advanced-Settings-actually/m-p/250180/highlight/true#M8951
Userlevel 7
Badge +23
All three of the links that @ProTruckDriver posted follow the same rules that I posted in my last post.
Userlevel 7
Badge +33
Oh you're right, ok, I'll submit a ticket into support with inSided. Those should successfully redirect.
LLiddell wrote:


bjm_ wrote:

Um, is there a way to fix broken Community links (2 years ago) for example:
https://community.webroot.com/webroot-secureanywhere-antivirus-12/question-about-heuristics-275763#post275766

Seems to be working ok for myself, maybe I'm missing something.


https://community.webroot.com/webroot-secureanywhere-antivirus-12/question-about-heuristics-275763#post275766


above links land on https://community.webroot.com/#M27761 for me.
Userlevel 7
Badge +33
Right, I made a ticket with support so we can figure out what's going on there.
Edit: Aha! editing link works.... https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Should-Default-User-Settings-include-Warn-not-Enable-Max/m-p/269643/highlight/true#M27761

https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Should-Default-User-Settings-include-Warn-not-Enable-Max/m-p/269643
Userlevel 7
Badge +23
I'm taking some guesses because I can't see the old community, but I think this is how the old link breaks down:

  • https://community.webroot.com/ - The main domain.
  • t5/ - I believe this was an id for the specific forum in the community.
  • Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/ - This is the name of the specific forum in the community.
  • Should-Default-User-Settings-Include-Warn-not-Enable-Max/ - Name user gave thread when it was created.
  • m-p/ - I'm not sure what this is referencing.
  • 269643/ - Id given to thread by forum when thread was created.
  • highlight/ - I'm not sure what this is referencing, but I believe it told the community to highlight a specific post in the thread.
  • true#M27761 - I believe this also is what told the community to highlight a specific post. In this case, it was either post M27761 or 27761.
Full link used above: https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Should-Default-User-Settings-include-Warn-not-Enable-Max/m-p/269643/highlight/true#M27761

I reviewed this post in the new community and there isn't a post with the number in my last point. I'm guessing the new community renumbered the reply posts. If I'm correct, you're going to find it very difficult to reestablish these links.

If you can't reestablish these links, you might try an auto redirect that removes the /highlight/true#M123456. You'll have to accommodate for at 4 and 5 digits after the M, maybe more and less. In the examples given above, I can see at least those two variations. I will admit that this is a bad solution because these links pointed users to specific answers to their problems. By redirecting to the main thread, you lose that information making it harder for your users to find what they need. I would only use this as a last resort.

Good Luck!
Need to use browser extension to center page content. My read is easier with centered content...although, I'd prefer maximizing page width.



Too bad portrait view cannot be changed to landscape view with Related Topics under Topic to maximize page width. My screen is wider than taller.

Userlevel 7
Badge +23
Unfortunately @bjm_, reading mode tends to not maximize to the screen width. This could be the browsers built in reader mode or an extension added to a browser. I've seen this with the built-in versions of Firefox, Chrome, and Safari. I've also seen it with add-ons like Pocket, Evernote, and OneNote. Some of these have ways to reform to the max width, but it tends to screw up the HTML/CSS code. This is why they tend to display at the width they are on the original page. This is just my personal experience, you or others may have had better luck.
NicCrockett wrote:

Unfortunately @bjm_, reading mode tends to not maximize to the screen width. This could be the browsers built in reader mode or an extension added to a browser.


My read is easier with centered content...although, I'd prefer Webroot Community platform maximize page width.
Thanks
before Save = upper case G. G changes to g with Save = issue with [ ] = need to add spaces [ G ] to preserve case.


after Save = lower case g

Userlevel 7
Badge +23
I'd like to point out that the new community can't count. My total replies were 198 this morning when I signed in. After leaving 4 replies, my count was only 201. Now, I'm no math expert, but last I checked 198+4=202. This makes me wonder, what else is this software missing?

FYI, I did wait 15 minutes before posting this because reply 201 seemed to take a few minutes to register. However, it registered after less than 5 minutes.

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings