Accepted/In Progress

Endpoint Not Scanning Alert

  • 11 January 2019
  • 5 replies
  • 19068 views

Userlevel 7
Badge +24
Three plus years ago I posted about adding an alert that would let admins know when endpoints weren't scanning. At that time you said some new alerts would be introduced toward the end of 2018, but I haven't seen any new ones. I'm not always in the console and there isn't a column or report to easily view this info. An alert that endpoints a, b, and c haven't scanned in x days would be useful. Here's a link to my original feedback post.

https://community.webroot.com/t5/Feature-Requests/Endpoint-Not-Scanning-Alert/idi-p/198357

This feedback post also has some very useful points on improving reports that could also be used to improve alerts too. I particularly like the idea of branding things with our logo and making the emails and reports more visually appealing.

https://community.webroot.com/t5/Feature-Requests/Better-Reports-for-MSPs/idi-p/333922#M3282

Sincerely,

5 replies

Userlevel 4
Badge +8
Hi, Thanks for chasing up on this one. The Alert for Not Seen Recently, which should cover your request for haven't scanned, is in the backlog and should be released during 2019. With regards branding reports this also is being looked at and look out for a release later on in the year that should cover both of these topics. Thanks again
Userlevel 7
Badge +24
Sounds great! If someone could keep this thread updated throughout 2019 as to the progress and release dates that would be great too.

If you need input on implementation and what myself and others are looking for, please post back here too. I'd be more than happy to provide any input I can.

Good Luck!
Userlevel 4
Badge +8
Thanks Nic, definitely will do.
Userlevel 7
Badge +24
@BruceR, apparently everyone is voting on my original idea, not realizing it's marked complete and a new idea has been opened. When reviewing this idea, don't forget to include votes from both posts.
Userlevel 7
Badge +24
@robrob, @jwebber, @casinocoder, @PaulKenward, @phazeight, @prince1011, @mikeyp, @jhawley, @Jcard, and @mzalusky,

You all voted on my original feature request. However, Webroot marked it complete, but didn't complete it in the time they thought they would. I opened this new one for the same feature request and they are working on it. Let's show them we want it and vote on the new feature request.

Anyone else out there in the community, feel free to vote too. 😁

Thanks!

Reply