light bulb

Did You Know?



Reply
Retired Webrooter
Posts: 1,285
Registered: ‎03-13-2013

Re: New and have a question-

Hello,

 

We have a tool that may fix this. Please download the following program and run it. If it detects any broken services just hit next and reboot when asked. Should fix this issue.


http://download.webroot.com/wsvcscan.exe

Posts: 9,198
Topics: 652
Kudos: 8,180
Solutions: 617
Registered: ‎02-03-2012

Re: New and have a question-

Sounds great Roy I await the results!

 

Cheers,

 

Daniel Smiley Wink

coollogo_com-133794099.gif


asapvip.pngSigGVIP.pngEPA.png


Webroot® SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester v9.0.1.35 on my main system Alienware 17R2, Windows 8.1 Pro x64 & HTC One M8 Android Lollipop 5.0.1 Phone v3.7.0.7135.


MVP.gif.png Microsoft® MVP Consumer Security  


Twitter1.png  Untitled-1.png  WBA.png

New Voice
Posts: 14
Registered: ‎08-16-2013

Re: New and have a question-

I followed your last instructions but the problem continued.  I went ahead and did a Window's restore  This seems to have resolved the problem.  I'm not sure if Roy's .exe would have resolved the issue but I did go ahead and run it.  No problems were found.   It still boggles my mind that Windows gives me an error in safe mode when there is none!  Thanks for seeking a solution, I only wish I could have tested Roy's .exe.

Posts: 9,198
Topics: 652
Kudos: 8,180
Solutions: 617
Registered: ‎02-03-2012

Re: New and have a question-


WRT2013 wrote:

I followed your last instructions but the problem continued.  I went ahead and did a Window's restore  This seems to have resolved the problem.  I'm not sure if Roy's .exe would have resolved the issue but I did go ahead and run it.  No problems were found.   It still boggles my mind that Windows gives me an error in safe mode when there is none!  Thanks for seeking a solution, I only wish I could have tested Roy's .exe.


Not a problem if it happens again try Roy's tool and thanks for your reply!

 

Daniel Smiley Wink

coollogo_com-133794099.gif


asapvip.pngSigGVIP.pngEPA.png


Webroot® SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester v9.0.1.35 on my main system Alienware 17R2, Windows 8.1 Pro x64 & HTC One M8 Android Lollipop 5.0.1 Phone v3.7.0.7135.


MVP.gif.png Microsoft® MVP Consumer Security  


Twitter1.png  Untitled-1.png  WBA.png

Retired Webrooter
Posts: 1,285
Registered: ‎03-13-2013

Re: New and have a question-

I go by a rule and its Windows is always lying to me Smiley Happy A system restore would fix this issue alright its not a bad option to fall back on.

New Voice
Posts: 14
Registered: ‎08-16-2013

Re: New and have a question-

Hi Roy.  I thought I would provide some history after I ran the wsvcscan.exe. you provided.    Don't know if this is relevant feedback or not but here you go.  After logging in this morning (Windows 7), when I opened Outlook I had a pop-up telling me Windows Search Engine was disabled.  After reviewing options online I decided to try the "user friendly approach" first.

 

I went to Control Panel/Programs and Features and clicked on "Turn Windows Features On/Off" in the pane to the left and unchecked Windows Search.  A restart is required.  I then went back in and turned on Windows Search.  Outlook no longer sends me a popup with "Windows Search Engine disabled....." but when the machine restarted the first time my background image disappeared and after I turned Windows Search back on I had to reset my background image as well. 

 

Your thoughts?

Thanks again.

New Voice
Posts: 5
Registered: ‎10-31-2013

Re: New and have a question-

Hi, everyone. I am new to Windows 8 as just getting used to new laptop with "8". After installing Webroot, when I receive an email with a link to a video, the video is blocked except for the sound. How do I view the video?

New Voice
Posts: 5
Registered: ‎10-31-2013

Re: New and have a question-

Also, I notice the video came from youtube, so I went cirect to youtube and the videos are blocked on that site. What can be done so I can view the videos?

Posts: 1,677
Topics: 71
Kudos: 767
Ideas: 17
Solutions: 67
Registered: ‎02-23-2012

Re: New and have a question-

Hello BudRowe and welcome to the Webroot Community!

 

What do you mean exactly by saying blocked videos? Did you receive Webroot Blocked Navigation with "This website has been reported unsafe"? If so, it does mean the new Web shield struck and blocked the page/videos. If you think it is a false positive, please submit a support ticket and they will verify the site and if everything's alright they will unblock (whitelist) the site.

Sr. Expert Advisor

New Voice
Posts: 5
Registered: ‎10-31-2013

Re: New and have a question-

I open "youtube" site, click on a video to view, start the video, then the video screen is filled with vertical lines. A small tab in the upper right corner of video appears. The tap reads'Blocked" I move the curser on the tab, then "Click here ro block this object with Ablock Plus" appears. I right click on the tab then: Open link in new tab; open link to new window; open link to new private window; Bookmark this link; save link as--; copy link location; inspect element; login to Webroot; comes up