light bulb

Did You Know?



Reply
Highlighted
New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-14-2012
Accepted Solution

invalid credentials? strange error message on my evo

 
Posts: 12,748
Topics: 865
Kudos: 15,298
Ideas: 7
Solutions: 780
Registered: ‎02-03-2012

Re: invalid credentials? strange error message on my evo

Hello mwneetz and welcome to the Webroot Community Forums! It would be best to contact support by using this link and they will be happy to help you! Submit a Support Ticket

 

TH


 


Webroot® SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester v9.0.14.58 on my main system Alienware 17R2 with Windows 10 Professional x64 Version 1607 (Build 14393.447) & Motorola Moto Z Android 6.0.1 Marshmallow with WSA Mobile Complete v3.7.1.7660 which is full Cloud now as well! I also test new Windows Insider 32bit & 64bit builds on Virtual Machines.


 Microsoft® Windows Insider MVP - Windows Security


      

Retired Webrooter
Retired Webrooter
Posts: 374
Registered: ‎01-19-2012

Re: invalid credentials? strange error message on my evo

Hey, TH, they are always absolutely welcome to ask here.  Especially when the question and answer don't have to be customized or any private information involved.  The forums are watched more hours of the day and the answers can benefit others with the same problem. Smiley Happy

 

mwneetz, the error message you describe can come from lots of different sources, and most of them are not the Webroot app.  We'll need more details!  So, what exactly happened, when did it happen, and what were you doing when it happened?  Or, what did you expect to happen that didn't happen?  The more details you can give, the more easily we can help you.


Kit - Prior Webroot Quality Assurance / Prior Webroot Escalation Engineer

Posts: 12,748
Topics: 865
Kudos: 15,298
Ideas: 7
Solutions: 780
Registered: ‎02-03-2012

Re: invalid credentials? strange error message on my evo

[ Edited ]

Hi Kit, yes I understand as the OP didn't give any info my first response was for them to contact the support inbox! I will keep that in mind for future reference!

 

TH


 


Webroot® SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester v9.0.14.58 on my main system Alienware 17R2 with Windows 10 Professional x64 Version 1607 (Build 14393.447) & Motorola Moto Z Android 6.0.1 Marshmallow with WSA Mobile Complete v3.7.1.7660 which is full Cloud now as well! I also test new Windows Insider 32bit & 64bit builds on Virtual Machines.


 Microsoft® Windows Insider MVP - Windows Security