Solved

scan problem

  • 12 April 2019
  • 1 reply
  • 86 views

Scan does not seem to work on my android device. I uninstalled secure anywhere and reinstalled. When I scan, it does nothing but return message immediately: no threats found.
icon

Best answer by TripleHelix 12 April 2019, 18:30

Hello @Stacey1936 and Welcome to the Webroot Community!

Yes there are issues with the Android version and Webroot is working on a new version to fix many issues so please see here: https://community.webroot.com/webroot-mobile-security-for-android-15/webroot-mobile-security-and-antivirus-android-app-testing-high-cpu-issue-338055 and here on the Testing versions that still need work: https://community.webroot.com/webroot-mobile-security-for-android-15/beta-webroot-mobile-5-5-5-338080

Thanks,
View original

1 reply

Userlevel 7
Badge +55
Hello @Stacey1936 and Welcome to the Webroot Community!

Yes there are issues with the Android version and Webroot is working on a new version to fix many issues so please see here: https://community.webroot.com/webroot-mobile-security-for-android-15/webroot-mobile-security-and-antivirus-android-app-testing-high-cpu-issue-338055 and here on the Testing versions that still need work: https://community.webroot.com/webroot-mobile-security-for-android-15/beta-webroot-mobile-5-5-5-338080

Thanks,

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings