Mobile security

  • 21 November 2014
  • 2 replies
  • 20 views

I am trying to login to mobile security via app and it asks me for user and invitation code. What is my code so i can login?

2 replies

Userlevel 7
Hello there Otto, welcome to the Community!
 
Most of the time mobile login issues with an iOS device are due to the user permissions not being set correctly in the Account Console.  Please give the following a try and let us know if it helps!
 
Log in to your Account Console.  If you have not yet created your Account Console, you need to do this in order to log into the mobile apps correctly.
 
Once logged in, click your email address at the upper right corner and choose "Manage Users" from the dropdown.
 
Locate the profile (Email address) you are wanting to use to log in.  Check to make sure that all permissions are set to Access.  If you have WSA Internet Security Plus for your computer, you will need Mobile Security and Password access.  If you have WSA Complete for your computer, you will need Mobile Security, Back & Synch and Passwords all set to access.  If you do not have a license for your computer, and are using only the standalone Android app, you will need just Mobile Security set to access.
 
If these permissions are not correct, click the little "person icon" at the far right end of the profile you need to edit.  On the next screen, click the Access & Permissions tab at the top.  Adjust your settings here, and while you are here check the key code listed. If you are using the Mobile App as part of the protection you received  with WSA for your computer, the key code must not be expired, and if you have WSA Internet Security Plus or WSA Complete for your computer this key code should match what you are using on the computer application.  If the Key Code expired or does not match the key code for your computer, you may need to Submit A Trouble Ticket for assistance.  Changes to settings in the Account Console can take 20-30 minutes to take effect, so relax a few minutes and then try to log in.
 
I hope this helps!
Userlevel 7
Badge +62
Hello Otto,

Welcome to the Community,

May I interject here and ask you if you are using the Webroot Business AV for your IOS? If not and you are using WSA then please go to the Apple Store and install the correct version which is Webroot Secure Browser and delete the business version.
The Webroot Secure Business is the only version that asks for a invitation code.
Once you have the Correct version then please follow David's previous instructions.

Best Regards,

Reply