Secure connection pop up on android Webroot Complete


 I get a message "A secure connection could not be established to this site. Would you like to proceed?  NO   YES
 Does not matter if you hit yes or no it just goes about like normal either way. Have looked for answers high and low but only find things that do not relate to this error. Have tried restarting my wifi,phone etc. This is also happening on my wife's identical model. Anyone know what is going on? 

3 replies

Userlevel 7
Badge +55
Hello ngc1624_2,
 
Welcome to the Webroot Community Forum,
 
May I ask if you are running the latest Webroot Mobile for Android?
(Android version 5.0.1.14849) If not please go to your Google Play Store and look for Webroot AV in your applications and click update.
 
If you are still experiencing this issue then please Submit a Support Ticket and let them know you are experiencing this on your devices. They'll be able to assist you free of charge with your Webroot Subscription.
 
Hope this helps?
 
 
 

 

 Yes I have the latest version. I am new to webroot from Kaspersky. Looks like I'll have to submit a support ticket.. 
Userlevel 7
Badge +55

@ngc1624_2 wrote:
 Yes I have the latest version. I am new to webroot from Kaspersky. Looks like I'll have to submit a support ticket.. 

Hello,
 
Thank you for your response. Would you please let us know what Webroot Support has to say concerning this issue and whether this was resolved? This will greatly help others with the same senerio.  🙂
 
I'll ping @SophiaC who is our Android Specialist and see what she has to say about this as well. She'll be in tomorrow I believe. 

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings