Solved

I renewed Webroot but can't install it. Help now!


Cannot get my Webroot running. Now that the file is on my computer, I tried to RUN the file but it just brings up my account. HELP! 
icon

Best answer by ProTruckDriver 18 November 2016, 13:12

Hello ScottFP, Welcome to the Webroot Community Forum, 😃
 
Can you please try a Uninstall /Re-install of Webroot.
 
Please follow the steps closely!
 

  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need.
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode and do NOT import any settings if offered by the installer as you can set it up as you like once it's done
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again
Please let us know if that resolves your issue? If not then Please Submit a Support Ticket and they will help you sort your issue!
 
HTH,
Dave. 😉
 
Note: If Webroot is missing from Control Pannel see this KB Article.

View original

2 replies

Userlevel 7
Hello ScottFP, Welcome to the Webroot Community Forum, 😃
 
Can you please try a Uninstall /Re-install of Webroot.
 
Please follow the steps closely!
 
  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need.
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode and do NOT import any settings if offered by the installer as you can set it up as you like once it's done
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again
Please let us know if that resolves your issue? If not then Please Submit a Support Ticket and they will help you sort your issue!
 
HTH,
Dave. 😉
 
Note: If Webroot is missing from Control Pannel see this KB Article.
Userlevel 7
You can also:

- Open SecureAnywhere and click the gear icon located directly to the right of "My Account".
- Enter your keycode in the field provided under "Activate a new keycode" and click "Activate."

Let us know if you have any problems (:

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings