"Waiting for Extension Webroot Filtering Extension"

  • 21 January 2015
  • 63 replies
  • 9314 views


Show first post

63 replies

Ticket sent
Userlevel 7
Badge +55
Hello and Welcome to the Webroot Community!
 
Can you please Submit a Support Ticket and they can gather logs from you and in the Ticket say for the BrighCloud Team as they would like to get to the bottom of this issue!
 
Thanks,
 
Daniel 😉
Win 7 machine here. The past week has been painfully slow. Allowing access to urls hasn't helped either. Any idea when it will be out of beta?
Userlevel 7
Badge +55
Not a problem it's not for everyone!
 
Thanks,
 
Daniel 😉
I'm kind of chicken about making changes in my Registry, since last time I did it (following instructions from the Microsoft.com website), it led to complete loss of data and inability to reboot. Hopefully someone else with more experience can help out with the diagnosis. Thanks for working on this problem!
Userlevel 7
Badge +55
@ wrote:
Hi - I used the link provided for the Web Filter for Chrome.  Chrome  says that Web Filtering Extension is enabled to allow access to URLs, and Web Password Manager the same.  I've rebooted my computer.  However, I'm still having the same painfully slow delay in Chrome with the "web filtering extension" message when I access some websites.  It doesn't come up for all websites, but for some.
 
If this doesn't get fixed soon, I'm going to have to drop Webroot antivirus.  It's taking up way too much of my time!
Are you able to do this if not that's Okay! https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Antivirus/Webroot-Filtering-Extension-causes-quite-noticeable-slowdown/m-p/184901#M12877
 
Thanks,
 
Daniel 😉
Hi - I used the link provided for the Web Filter for Chrome.  Chrome  says that Web Filtering Extension is enabled to allow access to URLs, and Web Password Manager the same.  I've rebooted my computer.  However, I'm still having the same painfully slow delay in Chrome with the "web filtering extension" message when I access some websites.  It doesn't come up for all websites, but for some.
 
If this doesn't get fixed soon, I'm going to have to drop Webroot antivirus.  It's taking up way too much of my time!
Userlevel 7
Badge +55
Hello and Welcome to the Webroot Community!
 
Here is the link to the Web Filter for Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/webroot-filtering-extensi/kjeghcllfecehndceplomkocgfbklffd please let us know if that works!
 
Thanks,
 
Daniel 😉
Hi - I've been having the same issue. Wanted to try the suggestion above re clicking the checkbox on the Chrome Extensions page. However, Webroot filtering extension doesn't appear on my Chrome Extensions page. Any other suggestions?
Userlevel 7
Badge +56
@ wrote:
I have this same problem with the chrome extension and I would be willing to use a beta version.  Would I have to do this for  every machine covered by my license? 
We do have a possible fix for this:
 
What helped Chrome for me was to go into your Chrome Extensions page, and clicking the checkbox for "Allow Access to File URLs" under the Webroot filtering extension.
 
Give that a shot and see if it helps - if not I can give you a beta keycode (and yes you'd have to install the beta on any machine that is having this problem).
 
I have this same problem with the chrome extension and I would be willing to use a beta version.  Would I have to do this for  every machine covered by my license? 
Userlevel 7
Badge +56
Sorry about that.  We're actually in the process of changing over to a driver based web filtering system, to get away from having to deal with browser extensions.  It's in beta testing right now - if you guys would be interested in trying out the beta version to see if that helps let me know and I can get you access.
Userlevel 2
Badge +1
I have had this same problem for months now. It is getting to the point where I am comsidering changing my AV program. I have used webroot for sevveral years, but if this can't be resolved soon I will have to go back to my old prgogram.

Reply