Webroot Filtering Extension

  • 29 August 2014
  • 47 replies
  • 2168 views


Show first post

47 replies

Userlevel 3
:S
 
For testing I used the compatibility mode within IE11 on the first website. rtlnieuws.nl
And gues what,  I'ts works. The web layout is not correct, but no problems with the filtering extension.
And like I already posted I'm up to date with Windows and IE11 updates.
 


 
 
 
 
Userlevel 7
Badge +55
Hi Buddy can you tell me what OS you are using and if it's 32bit or 64bit? No problems here on Win 7 x64 with IE11.
 
Thanks,
 
Daniel ;)
 

Userlevel 3
:D
 
Hi Daniel,
 
2x Win 7 x32 IE11 and  2x Win 7 x64 IE11
 
 
Userlevel 3
No positief outcome.
But with my cellphone I recorded my problem.
 
Two mp4 files......and I'm not Steven Spielberg 😃..
One is almost 20mb and the other almost 12mb.
 
 
 
 
Userlevel 7
Badge +13
Support for other browsers would be great.I know my wife uses a great many as she is in school for web design.She seems to love Opera.It's always refreshing to see that Webroot is continuously looking at improving it's software.The best always gets better while the whole time staying true to it's mission:D
Userlevel 7
Badge +55
Thanks, it's the Shran man, it's his wright up! Glad it worked! @ 
 
Daniel 😃
Userlevel 7
Badge +55
Also if anyone has problems with Chrome that's what I do to get the extensions installed as well! Drag & Drop.
 
Daniel
? How do I KEEP computer online,And REBOOT
Userlevel 7
Badge +55
@ wrote:
? How do I KEEP computer online,And REBOOT
Well you can read between the lines as you know you can't stay online during Reboot. It has to be online to Uninstall correctly and to Install correctly!
 
Thanks,
 
Daniel 😉
Userlevel 7
Badge +55
@ wrote:
? How do I KEEP computer online,And REBOOT
I fixed it! Is it better now?
 
Thanks,
 
Daniel 😉
Userlevel 3
Update after 3 weeks:
 
- Webroot's log-gathering utility.  Sent.... no reply
 
- For the issue you are reporting, we would like to work with you directly over the phone to resolve this as quickly as possible....For contact information in other countries, click here.  When the Contact Us page opens, click the tab for the country that works best for you. Ok , great no problem...in Dutch please......ok that's a no go.... 
 
- Hello, Thank you for contacting Webroot Support. In order to address the issue you reported, please uninstall and then reinstall Webroot SecureAnywhere using the special steps below. ... Basic uninstall and removing any leftovers.
 
At this point  Btw....I see more and more topics with Webroot Filtering Extension problems...what's the next step for a costumer with 2 licenses for a total of 6 pc's with more than 500 days left.
 
 
 
 
 
 
 
  
Userlevel 3
Finaly:
 
At this moment I have decided to stop using any webroot product.
 
Goodbye.
 
 
 
Userlevel 2
I have the latest Filtering extension 1.0.2.42 but am still experiencing the same issue as DeHollander only on a very intermittent basis. There doesn't appear to be any rhyme or reason when it will happen.
Using FireFox 33.
I'm going to disable this plug in and see if this issue stops, although like a said...it is intermittent.
WIn 7 64bit
ZoneAlarm Pro
Eset Node 32
Userlevel 7
@ wrote:
I have the latest Filtering extension 1.0.2.42 but am still experiencing the same issue as DeHollander only on a very intermittent basis. There doesn't appear to be any rhyme or reason when it will happen.
Using FireFox 33.
I'm going to disable this plug in and see if this issue stops, although like a said...it is intermittent.
WIn 7 64bit
ZoneAlarm Pro
Eset Node 32
Let us know what the result is.  I would be very interested to know.  I have not had that problem, but if there is something in the filter extension causing this you will want to submit a Trouble Ticket to have Webroot Support take a look as well.
Userlevel 2
What does this plug in do anyway?
Does one really need it to be protected by Webroot when I have ZA and Eset?
Userlevel 7
@ wrote:
What does this plug in do anyway?
Does one really need it to be protected by Webroot when I have ZA and Eset?
The Filter Extension does a couple of different things.
 
1) It identifies and blocks malicious websites
2) When you use a search engine, it is the Filter Extension that provides the 'green checks'  as well as the yellow cautions and red warnings for search results indicating the reputation of the websites, so you can avoid sites known to be malicious.
 
 
EDIT:
 
Do the other programs mentioned ALSO have browser plug-ins that do essentially the same thing?  That in itself could be the cause of the issue: too many extensions doing the same thing and may simply be interfering with each other.  
Userlevel 7
Badge +55
Yes I would you really can't trust WOT just say a group of people hate a site they mark it bad but in reality there's nothing wrong with it and WOT is done by people of the Internet and members of WOT. https://www.mywot.com/ and the Webroot Web Filter uses the BrightCloud database http://www.brightcloud.com/platform/webroot-intelligence-network.php
 
HTH,
 
Daniel ;)
 
 
Userlevel 2
Thanks for the advise...I'll certainly consider what you stated.
Userlevel 2
Well it has been a couple of weeks since I turned off Webroot filtering extension with no further problems. Today, I re-enabled Webroot and disabled WOT and the problem returned.
Now what?
Late to the party, can't give too many details (and admittedly haven't read all the posts), but just adding my voice to the conversation:
 
Recently installed WSA and ha several problems with firefox becoming unresponsive to mouseovers/clicks of hyperlinks/tab changes.  I kind of tend to overdo it with tabs (usually have 8+ open, several of which with flash content), but didn't have problems of this type until changing internet security programs. 
 
Usually encounter the problem when navigating ad-bloated garbage slideshow list articles like those on egokick.com or clipd.com, with several embedded flash video ads that you can't stop (10 Fascinating Facts About Stephen Colbert - Answers.com , for example).  The tab with the offensive site isn't the one that freezes up, but rather one that I go to from there.  Without warning, the tab I'm on behaves as if its waiting to connect, or for content to load:  I can scroll with my mousewheel, but cannot click links, change tabs, or close the program.  I try closing the flashplayerplugin execuable from task manager (am I the only one that has two at a time there?), but to no effect.
 
The webroot browser extension could very well be protecting me from nasty annoying stuff, but it'd eb nice if it didn't do so in a way that breaks my browser =)
 
Full disclosure: I have also recently updated my graphics driver (automatic update), have a windows update waiting, and the Java update notifications that always used to annoy the hell out of me are curiously absent...so there could be some other things going on that aren't helping.  (Did I mention my system avctually hard locked when testing the site to refresh my memory for this post?  That ain't normal.)
 
Using Windows 7(64-bit), firefox 33.1, and most recent version of the flash player plugin.
 
 
 
(interesting, when following link, page is displayed as a one-page list, with no slideshow...and so far, no problem)
Userlevel 7
I dropped Firefox as it become far too slow to use when using multiple tabs that have flash/java content. 

Reply