Solved

wrPhreshPhish.dll file missing ?

  • 22 January 2017
  • 4 replies
  • 2361 views

Hi,
Started my laptop today and was greeted with the following message-
Unable to start program as file "wrPhreshPhish" is missing.
Why do I have this message, and how do I download the missing file ?
 
Regards
 
TigerTim
icon

Best answer by ProTruckDriver 22 January 2017, 14:44

Hello TigerTim, Welcome to the Webroot Community Forum. :D
 
Please try a Uninstall / Reinstall of Webroot:
 
Please follow the steps closely!
 
  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need.
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode and do NOT import any settings if offered by the installer as you can set it up as you like once it's done
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again
HTH,
Dave. 😉
View original

4 replies

Userlevel 7
Hello TigerTim, Welcome to the Webroot Community Forum. :D
 
Please try a Uninstall / Reinstall of Webroot:
 
Please follow the steps closely!
 
  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need.
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode and do NOT import any settings if offered by the installer as you can set it up as you like once it's done
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again
HTH,
Dave. 😉

Hi.  Sorry to dust off this old thread.  Is the “wrPhreshPhish.dll” file still in use by the Webroot application?  I was surprised to see the error message pop up on my laptop this morning.  I checked one of our other machines (with Webroot installed) and don’t see the dll there either.

Thanks much,

Curt

Userlevel 6
Badge +17

Hey @Curt3g ,

An uninstall/reinstall should resolve your issue - please let me know if that works for you.

 

-Keenan

Userlevel 7

Yes it’s still there and as Keenan said a clean reinstall should bring it back!

 

 

Reply