Question

3 days alreaday ! How come I haven't received any reply yet from your Technical Support?

  • 8 November 2019
  • 3 replies
  • 143 views

Badge +1

Dear Webroot,

What’s going on with your Technical Support? I sent a request three days ago because the Auto Renewal (which I paid for in September) did not work as promised!

I’m VERY disappointed. 


3 replies

Userlevel 7

Hello @PRHL Welcome to the Webroot Community Forum. :relaxed:

I’ll ping our Forum Manager @freydrew and see if he can look up what happening to your request.

Badge +1

Dear Webroot,

What’s going on with your Technical Support? I sent a request three days ago because the Auto Renewal (which I paid for in September) did not work as promised!

I’m VERY disappointed. 


I am really trying to not laugh

 

Not at your frustration or request for help, but because there is no technical support for this virus of a program that bricks computers. I have been asking for help and fighting this virus program for over 7 months. In that time I have weekly tried internet searches and videos and contacts with webroot. All I want is to delete it off my computer and as the ADMIN I cannot.

 

I do wish you luck in getting help, sincerely I do.

Userlevel 7
Badge +48

Dear Webroot,

What’s going on with your Technical Support? I sent a request three days ago because the Auto Renewal (which I paid for in September) did not work as promised!

I’m VERY disappointed. 

Sorry that you’re having issues with our support team. Can you private message me the email that you used to open a ticket? I can check on what’s going on here for you. 

 

Thanks

Drew

 

Reply