Solved

Adding Microsoft Edge to Protect?


Userlevel 7
Hello Webrooters,
 
I know this has been asked before but I cannot find it. What happens or can we add Microsoft Edge to Webroot's Identity Protection?
 
@TripleHelix?
icon

Best answer by TripleHelix 8 March 2018, 15:26

Yea I just tried it again and I still get the same results.
 


View original

14 replies

Userlevel 7
Badge +54
Hi @Ssherjj what I found at this time if you add Microsoft Edge's processes to Identity Shield then you can't type in the address bar (do searches) so it makes it unusable so I always end up removing Edge from the ID Shield.
 
HTH,
 
Daniel
 
And this is where Edge's files are located:
 


 
 
Userlevel 7
Great! Thank you BigBytes!
 
I couldn't remember how that works! 😠
Userlevel 7
Badge +54
Yea I just tried it again and I still get the same results.
 


Userlevel 7

@TripleHelix wrote:
Yea I just tried it again and I still get the same results.
 


Yes I am guessing it's a Microsoft issue then? Great information BigBytes! Thankyou for posting that!
Userlevel 7
Badge +54
I'm not sure if someone posted in the Idea Exchange for ID Shield support? I tried looking but I don't see one.
Userlevel 7
Badge +54
Okay I posted a request in the Idea's Exchange: https://community.webroot.com/t5/Ideas-Exchange/Add-support-for-Microsoft-Edge-within-Identity-Shield/idi-p/315420
 
Thanks Sherry!
 
Daniel
Userlevel 7

@TripleHelix wrote:
I'm not sure if someone posted in the Idea Exchange for ID Shield support? I tried looking but I don't see one.

I cannot find it either! I know there was something about the ID Shield Support in the  Ideas Exchange so I am not sure where it went?
Userlevel 7
Awesome! I have just Kudoed it!:D
Userlevel 7
Badge +54
I posted this Idea in 2015: https://community.webroot.com/t5/Ideas-Exchange/Identity-Shield-Enhancements/idi-p/183620
Userlevel 7
Right I found that a minute ago when searching in Google!
Userlevel 7
Badge +21
Hi @TripleHelix@Ssherjj
Reproduced it. One work around i figured is to copy paste the url and that works. Could you please verify that for me?
 
I have entered a bug for this, will keep an eye. 
 
Thanks
Pawani
 
 
Userlevel 7

@PVaddi wrote:
Hi @TripleHelix@Ssherjj
Reproduced it. One work around i figured is to copy paste the url and that works. Could you please verify that for me?
 
I have entered a bug for this, will keep an eye. 
 
Thanks
Pawani
 
 

Hi Pawani,
 
I'm away for a few days. I'll try it when I get home. Thanks for checking this out for all of us. Much appreciated. ...
Userlevel 7
Badge +54

@PVaddi wrote:
Hi @TripleHelix@Ssherjj
Reproduced it. One work around i figured is to copy paste the url and that works. Could you please verify that for me?
 
I have entered a bug for this, will keep an eye. 
 
Thanks
Pawani
 
 

Yes that has always worked and just tested it again but can't type in the address bar is still the main issue! See here: https://community.webroot.com/t5/Ideas-Exchange/Add-support-for-Microsoft-Edge-within-Identity-Shield/idi-p/315420
 
This picture is from today!
 


 


Hi 
Please update thread (when available) with latest regarding Edge. 
 
Thanks
 

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings