Question

Reliability monitor showing error message for CORE (webroot) dozens of times a day, bluescreens, crashes.

  • 10 October 2021
  • 6 replies
  • 61 views

Userlevel 2

“Windows Installer reconfigured the product. Product Name: Core. Product Version: 1.2.1043. Product Language: 1033. Manufacturer: Webroot. Reconfiguration success or error status: 1603.”

I have already tried to delete the folder WRData, it has not resolved the issue.  My PC  runs 24hrs, so this disrupts active processes.  I cannot have this happening.
 


6 replies

Userlevel 2

Had a call with support, we resolved the issue (bad core install).  I have to say, very good experience with support.  As well, what I learned about what WR is capable of during our session tells me WR is a solid product.

Userlevel 2

Alright, I will await their reply

 

Userlevel 7
Badge +63

They will need to remote on to your system to run the tool that fixes this issue. @BradW 

Userlevel 2

I have done this, and it has not helped.  I contacted support and submitted logs.  Waiting for a response.

Userlevel 7
Badge +63

If that doesn’t work please Contact Webroot Support as they have tools to remove the Core Files and they will help you to reinstall correctly! Webroot Customer Service

 

Thanks,

Userlevel 7
Badge +63

Hello @Rythmicone 

 

Please try a clean reinstall doing it this way!

 

Please follow the steps closely!

  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • Be sure you add your Keycode to your Online Console: Webroot SecureAnywhere Online Console
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Geek Squad Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Go into Safe Mode and Delete these Folders if they are there!
  • C:\Program Files\Webroot Folder
  • C:\ProgramData\WRData Folder (Hidden Folder)
  • C:\ProgramData\WRCore Folder (Hidden Folder)
  • Boot back into normal mode
  • Install with the new installer, enter your Keycode
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again
  • DO NOT import any old settings as you can set it up as you like once it's done

Info in case you don’t know how to go into Safe Mode: https://support.microsoft.com/en-us/windows/start-your-pc-in-safe-mode-in-windows-10-92c27cff-db89-8644-1ce4-b3e5e56fe234

 

Please let us know if that resolves your issue?

Thanks,

Reply