WebRoot tool bar

  • 5 January 2016
  • 1 reply
  • 146 views

Why do I keep losing my webroot toolbar and why does it not log me in when I do have it?

1 reply

Userlevel 7
Badge +55
Hello sadams352,
 
Welcome to the Webroot Community,
 
This sometimes does happen and to try to resolve it you can try running the Toolbarfix tool.  You can download it for here.
Once downloaded launch it by clicking on the executable, and you should see the following, if then that is fine and you should click on 'Run':
 


 
which should then take you to the following dialog:
 

 
 
on which you should choose/check the option 'Repair/Install the Webroot Toolbar' and then press 'Start'.
 
That should initiate the fix process and you just have to wait for it to finish, close the dialog and then check in your browser to see if the Password Manager Toolbar icon is now visible.  If the fix has been successful you should see the following greyed out icon in a toolbar at the top of the IE browser page:
 

 
 
One then double clicks on that so that the login dialog is presented, etc.
 
EDITED: Have a look at the PC User Guide. in using Password Manager. http://www.webroot.com/En_US/SecureAnywhere/PC/WSA_PC_Help.htm#C7_PasswordManagement/CH7_PasswordManagement.htm
 
Lookhere  as well,  https://community.webroot.com/t5/Webroot-SecureAnywhere-Complete/Automatic-Login-Using-Password-Management/ta-p/23772
 
If you still are having this issue then please Submit a Support Ticket free of charge with an active Webroot subscription.
 

Reply