Question

CATALINA 10.15.5: WEBROOT BLANK SCREEN

  • 8 June 2020
  • 2 replies
  • 259 views

Installed, uninstalled and searched for all files pertaining to webroot, re-installed lastest download version.

Result: app appears to load, as it sits in dock and will create a window when selected. Window is blank and icon doesn’t appear at top of screen. Process appears to be running but not menus or windows available.

 


2 replies

Userlevel 6
Badge +29

@Macsurfcat 

 

There’s a myriad of issues with Catalina, MAC OS X and Webroot in general. Best to place a support ticket or call and speak with them to complain and voice your concerns. The more people that complain, the faster they’ll hopefully make a product worthwhile to use for protecting MAC OS.

 

Cheers

John

Heyo! I had the exact same problem as you and found this from a friend, give it a try it worked for me!

This may or may not work but try running this in Terminal :

bash

sudo su

(enter your password)

sudo launchctl unload /Library/LaunchDaemons/com.webroot.security.mac.plist

sudo kextunload /System/Library/Extensions/SecureAnywhere.kext

sudo rm /usr/local/bin/WSDaemon

sudo rm /usr/local/bin/WFDaemon

sudo killall -9 WSDaemon

sudo killall -9 WfDaemon

sudo killall -9 "Webroot SecureAnywhere"

sudo rm -rf /System/Library/Extensions/SecureAnywhere.kext

sudo rm -rf "/Applications/Webroot SecureAnywhere.app"

sudo rm /Library/LaunchAgents/com.webroot.WRMacApp.plist

sudo rm /Library/LaunchDaemons/com.webroot.security.mac.plist

 

 

Copy all of this into there and you should be good to go! I hope this helps if your problem has not been resolved :)

Reply