Solved

Webroot SecureAnywhere won't run on macOS 10.13 High Sierra

  • 29 January 2020
  • 4 replies
  • 710 views

Userlevel 1
Badge +3

Has anyone encountered this? I was able to install the agent. The app is shown on the Application but nothing happens if I click it.

 

icon

Best answer by ProTruckDriver 29 January 2020, 17:22

Hello @ronnel , Welcome to the Webroot Community Forum.:relaxed:

I never had this problem running WSA on High Sierra. I would try dragging the app into the trash, reboot and try the procedure of downloading the app and installing. If this fails I would seek help from Webroot Support.

https://www.webroot.com/us/en/home/products/wsa-installer-download

Please submit a  Support Ticket  or  Contact Webroot Support  to sort this problem. This service is FREE with a Paid Subscription.

Support Ticket System is Open 24/7

 

Note: When submitting a Support Ticket, Please wait for a response from Support. Putting in another Support Ticket on this problem before Support responses will put your first Support Ticket at the end of the queue.

 

HTH,

Dave.

View original

4 replies

Userlevel 7

Hello @ronnel , Welcome to the Webroot Community Forum.:relaxed:

I never had this problem running WSA on High Sierra. I would try dragging the app into the trash, reboot and try the procedure of downloading the app and installing. If this fails I would seek help from Webroot Support.

https://www.webroot.com/us/en/home/products/wsa-installer-download

Please submit a  Support Ticket  or  Contact Webroot Support  to sort this problem. This service is FREE with a Paid Subscription.

Support Ticket System is Open 24/7

 

Note: When submitting a Support Ticket, Please wait for a response from Support. Putting in another Support Ticket on this problem before Support responses will put your first Support Ticket at the end of the queue.

 

HTH,

Dave.

Userlevel 1
Badge +3

Hi @ProTruckDriver , it works! Had to reboot and upgrade before re-install. Thanks a lot!

Userlevel 7

Thank you for reporting back. Glad to hear it’s working now. Have a great day. :relaxed:

Reply