After installing Windows 10, My Webroot password buttons are not on my individual browrsers ?

  • 24 September 2015
  • 1 reply
  • 17 views

Please advise,

 

Thank you,

 

 

Atis

1 reply

Userlevel 7
Badge +62
Hello ?,

 

Welcome to the Webroot Community,

 

Please look here at the KB article about Windows 10 Edge browser.

 

Well, unless something has changed then I am afraid that at the moment Webroot Development are still working on getting this sorted out, and given that the issue is the result of a policy change by Mozilla, this is taking some time.

 

Having said that we do have a temporary fix for the issue the details of which you can find here. This does involve a little manual 'tweaking' but this is relatively easy to do so hopefully this will sort you out until such time as an official solution is available.

 

We do have a ToolBar Fix that you could try first.

 

A utility specifically for re-installing or removing the Password Manager browser extensions for IE, Chrome and FireFox.  (One run of the utility will look for all 3 browsers.)  You can download this utility HERE.

 

1.  Download and save the installer to your desktop 



2.  Double click the toolbarfix.exe file to launch the installer



3.  Follow the prompts until the window displays “Process reports success.  Please restart your browser if it is open. Done!”



4.  Press the Finish button.

 

If this does not helps- You can also submit a Trouble Ticket free of charge with an active subscription!



 

 

Hope this helps!

 

Kind Regards,

 

 

 

Reply