Webroot Filtering Extension is MIA


Userlevel 7
Badge +23
I have the latest Firefox 61.0.1 and Webroot 1.7.0.19. I seem to have lost the " Filter Extension ". Sometimes its there and sometimes its not. Its mostly not. How do I get it to work the way its supposed to ?
Thanks all,
Robert

3 replies

Userlevel 7
Hi Robert,
 
Try a clean reinstall of WSA and that should get you sorted buddy!
 
Please follow the steps closely!
 
  • Make sure you have a copy of your 20 Character Alphanumeric Keycode! Example: SA69-AAAA-A783-DE78-XXXX
  • Be sure you add your Keycode to your Online Console: Webroot SecureAnywhere Online Console
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Geek Squad Subscription PC users click HERE) Let us know if it is the Mac version you need
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode and DO NOT import any old settings as you can set it up as you like once it's done
  • Let it finish it's install scan
  • Reboot once again
Please let us know if that resolves your issue?
 
Thanks,
Userlevel 7
Badge +23
Hi Daniel, thanks for the reply. I think Im going to contact Webroot on Monday Morning and have them take care of everything. Im showing 2 expired key codes on the Console and now Im getting an annoying pop up saying to check my internet connection even though I know I am connected.
 
I dont know why this happens but once or twice a year it does,usually after a Webroot or Firefox update.
 
Much obliged,
Robert
Userlevel 7
Sure thing Robert! 😉

Reply

    Cookie policy

    We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept or continue browsing you agree to our cookie policy. Learn more about our cookies.

    Accept cookies Cookie settings