I am trying to add my iPad. I have downloaded the app and created an id but it will not let me login

  • 18 May 2015
  • 1 reply
  • 17 views

What do I do

1 reply

Userlevel 7
Badge +62
Hello Clwc69,
 
Welcome to the Webroot Community,
 
Sorry you are having these issues.
 
For information here's a KB article that you can look at  explaining Webroot on an IOS. and here

 
Please look this over below and see if you have followed these instructions.
 
 
  1. If you have not yet created a Webroot account, go to https://my.webrootanywhere.com. Click Sign up now to begin creating the account.  
  2. Open the App Store on your device and search for “Webroot SecureWeb.” Tap to install the app. Alternately, you can download and install the SecureWeb app from iTunes at: http://itunes.apple.com/us/app/webroot-secureweb-browser/id460986853?mt=8  
  3. Enter your Apple ID password. The SecureWeb app opens and installs on your device. Once installed, you will see the Webroot SecureWeb icon on your Home panel. Tap this icon to open the app.  
  4. To access Password Management functions, (which is only available with (Webroot Internet Security Plus) tap the key icon in the SecureWeb toolbar. Enter your SecureAnywhere user name and password. This is the same login that you use to access your Webroot account at my.webrootanywhere.com. If you have not yet created a Webroot account, go to my.webrootanywhere.com. Click Sign up now and complete your registration. When SecureWeb validates your Webroot credentials, a green checkmark appears above the key icon.  
  5. For more information, see Webroot SecureWeb for iOS Help.
 
If these were the instructions you were using before, and you're still encountering an issue, it's possible the issue could be related to the permissions granted to your account. 
 
To check your account permissions, sign into http://my.webrootanywhere.com, click your email address at the top right of the console, click Manage Users, and click the little person with the pencil icon on the right side of the screen.  Ensure that all of the values for your user are set to either Access or Admin level and that there are checks in the Passwords and Passwords Services boxes.  If anything is not set to that level and cannot be changed or a box is not checked and the value cannot be changed, please let us know by submitting a Support Ticket free of charge with an active subscription.
 
 
If issues still persist, it would also help to know in which app you are experiencing the login issue and the exact text of the error message.  It's possible you might have downloaded our Backup & Sync app, which is only for Webroot SecureAnywhere Complete customers.
 
 
Hope this overly long reply has helped to clarify things,
 
 
Kind Regards,
 
 
 
  
 

Reply