WiFi Security Live Q&A - 10/29/2018

  • 29 October 2018
  • 35 replies
  • 152 views


Show first post

35 replies

Userlevel 7
Badge +63
@ wrote:
@ wrote:
Thank you everyone for participating in this Live Q&A. We will be hosting more here soon so keep an eye out!
Thank you all! That was fun and very informative! Loved your questions @!
It's something that we can point to if users ask! 😉
Userlevel 7
Badge +63
@ wrote:
Thank you everyone for participating in this Live Q&A. We will be hosting more here soon so keep an eye out!
Thanks Lara and all the Webroot Staff!
Userlevel 7
Badge +36
@ wrote:
Nice, URL link is not valid. This session was a waste of time for me.
He posted the wrong URL, so I went in and fixed it. Also posting it here for you: https://www.webrootanywhere.com/servicewelcome.asp 
Userlevel 7
Badge +62
@ wrote:
 
@ wrote:
My VPN on my iMac keeps spinning & spinning and never connects or goes to the connection next screen. I have restarted and I have reinstalled. Any help in this area?
Hey Sherry!
 
We have checked with our support team on known issues, this doesnt seem to be common.  So  I would like to explore your unique situation personally.  I will be reaching out via DM.  Talk to you soon!
 
Paul 
Thank you again @ for your help in resolving my issue. As it turns out, my Mac said my WiFi was on at the top of the screen where the icons are,  I checked in my Preferences/Network and saw my Network was not in fact connected. So I put in my Network Name and then the WiFi VPN connected. :@
 


 
 
Userlevel 3
Hello
Thank you for participating in our live Q and A, but more importantly, thanks for trying Webroot WIFi Security.  The problem you experienced with connects to a Mexico has not been seen before.  Intermittent problems are always the hardest to resolve and will take some time.  We take thsi impact on your experience very seriously and are activly working on the issue. 
We hope you will continue with wifi security 
please PM me if you have further questions.
 
thanks
rob
I am getting a login failure everytime I try to connect. I have done everything correct as far as downloading and verifying my email.
Userlevel 7
Badge +62
Hello mwputnam,
 
Sorry to hear that you are having these issues. Please Contact Support and or Submitting a Support Ticket and they can get you up and running again.
Thank you, but I have never been able to connect the first time. I just purchased and downloaded it today and have never been able to connect.
Userlevel 7
Badge +62
@ wrote:
Thank you, but I have never been able to connect the first time. I just purchased and downloaded it today and have never been able to connect.
You are welcome.
 
Contacting Support is a free service with your subscription. You can call during business hours in the morning.  They will be able to walk you through it. Call https://tel:18666124227
 
 
Userlevel 7
Badge +62
@,
 
Please have a look here and see if this explains things to you better.
https://community.webroot.com/t5/Webroot-WiFi-Security-KB/Downloading-and-Installing-Webroot-WiFi-Security/ta-p/333192
And here:
https://community.webroot.com/t5/Webroot-WiFi-Security-KB/Creating-your-Webroot-WiFi-Security-Account/ta-p/333193

Reply