Question

Unable to Access Internet with Webroot SA Internet Security Complete

  • 10 February 2019
  • 3 replies
  • 54 views

Badge +3
I can not access trusted websites and can not launch a new internet window since loading and activation my new Webroot SA Internet Security Complete. For several years I have used Webroot SA Internet Security Plus without any internet access issues. This is very frustrating and I can not locate any trouble shooting tips on the Webroot site(s).

3 replies

Userlevel 7
Hi JohnGunmelt

Welcome to the NEW Community Forums.

Sorry to hear of your issue. This does occur occasionally...I have experienced it on a small number of occasions, and on those occasions the initial recommended course of action is as follows:

Please do a clean reinstall of WSA following these steps closely!

  • Make sure you have a copy of your Keycode
  • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
  • Download a Copy Here (Best Buy Subscription PC users click HERE)
  • Uninstall WSA and Reboot
  • Install with the new installer, enter your Keycode but do not import any settings as you can adjust settings once the reinstall is complete.
  • Let the install scan finish
  • Reboot once again
Please let us know if that resolves your issue? If not then you can Submit a Support Ticket free of charge with an active subscription.

Hope that helps?

Regards, Baldrick
Badge +3
Hello Baldrick. Thank you for the advice. It worked.

John
Userlevel 7
Hi John

That is excellent news. Thanks for letting us know.

All the best, Baldrick

Reply