Solved

Mac version finding virus on win10 parallels, win10 version doesn't find virus

  • 3 February 2019
  • 2 replies
  • 1141 views

Badge +3
Running on a 2016 macbook pro, running Windows 10 in a Parallels VM

When I run a scan on the win10 VM, it say's everything is clean
When I shut down Win10 VM and run scan on Mac, it says everything is clean
When I start up the Win10 VM and run scan on Mac, it finds viruses on Win10 volume.

All of the files are .mui extension files.

My questions are:

Are these false alarms?
If not, can I trust Webroot for Windows to find viruses?

s.
icon

Best answer by ProTruckDriver 3 February 2019, 03:13

Hello hoekma, Welcome to the Webroot Community Forum. ☺

Since you are running Windows on a Mac computer I would have Webroot Support look at this before doing anything. Sending in a Support Ticket will automatically send Webroot logs to Support.

Please submit a Support Ticket or Contact Webroot Support to sort this problem. This service is FREE with a Paid Subscription.
Support Ticket System is Open 24/7

Note: When submitting a Support Ticket, Please wait for a response from Support. Putting in another Support Ticket on this problem before Support responses will put your first Support Ticket at the end of the queue.

HTH,
Dave.
View original

2 replies

Userlevel 7
Hello hoekma, Welcome to the Webroot Community Forum. ☺

Since you are running Windows on a Mac computer I would have Webroot Support look at this before doing anything. Sending in a Support Ticket will automatically send Webroot logs to Support.

Please submit a Support Ticket or Contact Webroot Support to sort this problem. This service is FREE with a Paid Subscription.
Support Ticket System is Open 24/7

Note: When submitting a Support Ticket, Please wait for a response from Support. Putting in another Support Ticket on this problem before Support responses will put your first Support Ticket at the end of the queue.

HTH,
Dave.
Badge +3
Ok Will do, thanks Dave.

Reply